vilka är vi

Om OssHistoria

Från Norrlands kärna

Företaget Mark & Byggtjänst Nord AB startades 2008 i Boden av bröderna Klas och Per. Basen finns fortfarande i Boden, men vi utför arbeten runt om i hela Norrbotten.

LRM_EXPORT_251833451201015_20191107_152022763
LRM_EXPORT_263244603077287_20191101_215929407

Flexibla och lyhörda

Det ligger i erfarenheten

Vår styrka ligger i att vi är ett litet företag med bred kompetens. Det gör att vi kan vara flexibla och lyhörda för kundens önskemål och visioner.

Med kund i fokus

Den personliga kontakten

Vi prioriterar kundens önskemål och efterfrågan för att resultatet ska kunna bli så bra som möjligt. Vi kan hjälpa dig med markarbeten, plattsättningar, om- och nybyggnationer. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vad vi erbjuder

TjänsterKundkontakt

Byggnation

Vi utför många typer av byggnationsarbeten. Allt från enklare altaner och bodar till nyckelfärdiga hus. Vi hjälper dig från projektets början med till exempel ritningar och bygglovshandlingar, till färdig produkt. Vi arbetar även mot andra företag med uppförande av industrifastigheter av olika slag, till exempel serverhallar och lagerlokaler. Bland våra kunder finns också fastighetsbolag, åt vilka vi utför renoveringar och ombyggnationer.

mauerhaus
stenar

Erfarenhet

Plattsättning

Vi har lång erfarenhet av att anlägga plattsättningar, stödmurar och övriga kant- och stensättningar. Här finns möjlighet att via en trädgårdsarkitekt få sin trädgård designad och planerad.

Kompetens

Markarbeten

​Vi har egna entreprenadmaskiner och kan utföra grundläggningar, urgrävningar och avloppsanläggningar enligt dina önskemål.
hus

Vad vi jobbar på

ProjektHär ser ni våra senaste projekt.

För en hållbar framtid

Sponsring