Om oss

Ett litet företag med bred kompetens.

OM OSS

Från Norrlands kärna

Företaget Mark & Byggtjänst Nord AB startades 2008 i Boden av bröderna Klas och Per. Basen finns fortfarande i Boden, men vi utför arbeten runt om i hela Norrbotten.

Vår styrka ligger i att vi är ett litet företag med bred kompetens. Det gör att vi kan vara flexibla och lyhörda för kundens önskemål och visioner.
Vi hjälper dig med arbeten som nyproduktion, ombyggnationer samt mark och plattsättning. Kontakta oss så berättar vi mer!

VAD VI ERBJUDER

En del av våra tjänster


Byggnation

Vi på MBT Nord realiserar din vision och finns med dig under hela resan i ditt projekt, från första spadtaget tills att nycklar lämnas över.

Vår bredd, kompetens och erfarenhet gör att vi kan utföra många typer av byggnationsarbeten. Allt från enklare altaner och bodar till nyckelfärdiga hus. Vi vill vara en trygg och stabil partner i ert projekt och vi finns med dig i alla steg från projektets början med till exempel ritningar och bygglovshandlingar, till färdig produkt.

Vi arbetar även mot företag med uppförande av industrifastigheter av olika slag och storlekar, det lam till exempel vara serverhallar och lagerlokaler. Bland våra kunder finns också fastighetsbolag, åt vilka vi utför renoveringar och ombyggnationer.

Plattsättning

Vi hjälper dig eller ditt företag att förverkliga visioner och drömmar, oavsett om de är stora eller små.

Drömmer du om en härlig plattsättning till din uteplats eller en praktisk och snygg stenläggning på uppfarten? Eller är du letar du efter någon som kan hjälpa dig med en stödmur?  Vi har lång och gedigen erfarenhet av att anlägga plattsättningar, stödmurar och övriga kant- och stensättningar. 

 

Hos oss finns även möjlighet att via en trädgårdsarkitekt få sin trädgård designad och planerad.  Vi arbetar inte bara mot privatpersoner utan hjälper också företag med sina behov. Inget projekt är för litet eller för stort för oss på MBT Nord. 

mauerhaus kopiera

Markarbeten

Ett bra och väl utfört markarbete är grunden till ett lyckat projekt. Vi hjälper dig från start till mål.

Som mycket annat i livet så behövs en stabil grund att stå på, och det är också sanning för ditt byggprojekt. Vare sig det är ett nytt hus, en industrifastighet eller en härlig stensättning så är det viktigt att markarbetet är väl utfört.

Vi på MBT Nord har egna entreprenadmaskiner och kan utföra grundläggningar, urgrävningar och avloppsanläggningar enligt dina önskemål. Vi kan ta på oss projekt i alla storlekar och när du anlitar oss så anlitar du en trygg aktör med stor erfarenhet och kunskap, allt för ett lyckat projekt.

kvbiet

PROJEKT

Här ser ni några av våra projekt

Vi utför allt ifrån nyproduktioner till ombyggnationer samt mark och plattsättning. Kika in vårt bildgalleri på några av våra projekt.

STOLT SPONSOR

Vi tror på en hållbar framtid

Vi på MBT engagerar oss i lokala projekt som skapar värde för allmännyttan.