Vi är det lilla företaget med hjärtat på rätt ställe

Med vår breda kompetens och långa erfarenhet hjälper dig med arbeten som nyproduktion, ombyggnationer samt mark och plattsättning. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi är flexibla och lyhörda för dig och dina önskemål. Vårt fokus är bra och långa kundrelationer, kvalitet och flexibilitet

OM OSS

Vi är dina lokala experter!

Företaget Mark & Byggtjänst Nord AB startades 2008 i Boden av bröderna Klas och Per. Basen finns fortfarande i Boden, men vi utför arbeten runt om i hela Norrbotten.

Vår styrka ligger i att vi är ett litet företag med bred kompetens. Det gör att vi kan vara flexibla och lyhörda för kundens önskemål och visioner. Vi hjälper dig med arbeten som nyproduktion, ombyggnationer samt mark och plattsättning. Kontakta oss så berättar vi mer!

VÅRA TJÄNSTER

Vad vi kan erbjuda dig


Byggnation

MBT Nord gör din vision till verklighet och finns med dig under hela resan i projektet. Vår bredd, kompetens och erfarenhet gör att vi kan utföra många typer av byggnationsarbeten.
Allt från enklare altaner och bodar till nyckelfärdiga hus

Plattsättning

Vi har lång och gedigen erfarenhet av att anlägga plattsättningar, stödmurar och övriga kant- och stensättningar. Hos oss finns även möjlighet att via en trädgårdsarkitekt få sin trädgård designad och planerad. Vi arbetar inte bara mot privatpersoner utan hjälper också företag

Markarbeten

Ett bra och väl utfört markarbete är grunden till ett lyckat projekt. Vi på MBT Nord har egna entreprenadmaskiner och kan utföra grundläggningar, urgrävningar och avloppsanläggningar enligt dina önskemål.
Vi kan ta på oss projekt i alla storlekar